top of page

Allianz neemt de verplichte premietaks van 2%* ten laste

Wie voor 2 april 2021 een storting doet van minstens 25.000 euro in tak23- beleggingsverzekeringen zonder fiscaal voordeel bij Allianz dient geen premietaks te betalen. De verzekeringsmaatschappij neemt die 2%* premietaks dan volledig zelf ten laste. Het voorgenomen bedrag moet in één keer worden gestort.

Deze actie geldt zowel voor bijstortingen op bestaande contracten als voor nieuwe overeenkomsten van Allianz ActiveInvest, Allianz Excellence of Allianz Invest.

Uw inleg wordt belegd in één of meerdere fondsen in functie van uw behoeften en uw beleggingsprofiel. Wij informeren u op een transparante manier omtrent de voordelen en de risico’s, want het kapitaal en het rendement in deze beleggingsverzekeringen zijn niet gewaarborgd. Het financiële risico wordt volledig gedragen door de verzekeringsnemers. De evolutie van de waarde van de investering kan sterk stijgen en sterk dalen.

Furnadvies BV kan u deze beleggingsverzekering aanbieden aan de laagste kosten in België. Wij rekenen zelf geen instapkost ‘makelaar’ aan. Via een beleggingsverzekering kan u het contract onderschrijven op 2 namen en een begunstigde bij overlijden aanduiden. Voorts is er geen roerende voorheffing verschuldigd.

* Tijdelijke actie onder voorwaarden en onder voorbehoud van vervroegde afsluiting. U kan het reglement en de wettelijke informatie raadplegen op de website van Allianz.Comments


bottom of page