top of page

Langetermijnsparen in Veurne

Onafhankelijke verzekeringsmakelaar

✔ Persoonlijk advies

✔ Vertrouwensrelatie op lange termijn

Voor langetermijnsparen moet u bij Furnadvies in Veurne zijn, want we bieden u verschillende interessante opties aan en bedenken met u de beste oplossing. Met langetermijnsparen kunt u uzelf veel gemoedsrust geven als u het goed aanpakt. Het is dus zeker een goed idee om een van onze specialisten in te schakelen. Lees verder en kom te weten hoe onze verzekeringsmakelaars in Veurne uw financiële toekomst garanderen met langetermijnsparen.

Wilt u hulp van een financieel adviseur?

Langetermijnsparen voor uw pensioen in Veurne

Bij Furnadvies in Veurne bieden we u verschillende opties aan voor langetermijnsparen. Als zelfstandige kunt u bijvoorbeeld bij ons terecht om uw pensioen te plannen. Bij pensioensparen stort u een bepaald bedrag na een vaste periode. Er staat kapitaalbescherming op die stortingen. U ontvangt ook een gewaarborgde rentevoet op elke storting zolang het contract loopt.

Ontwerp zonder titel (2).png

Aarzel niet om vragen te stellen

Als u graag nog wat meer informatie had gekregen over langetermijnsparen bij ons in Veurne, verschaffen onze verzekeringsmakelaars die met plezier. Mocht u nog vragen hebben over andere diensten dan mag u die uiteraard ook altijd stellen. Neem contact met ons op via het contactformulier. U kunt natuurlijk in de werkweek ook langskomen op kantoor tussen 9u en 12u of op afspraak. Wij verwelkomen u graag.

bottom of page