top of page

Uw pensioen als zelfstandige in Veurne

Onafhankelijke verzekeringsmakelaar

✔ Persoonlijk advies

✔ Vertrouwensrelatie op lange termijn

Gaat u binnenkort met pensioen en bent u zelfstandige in de buurt van Veurne? Als het antwoord ‘ja’ is, is het zeker geen slecht idee om een financieel consultant van Furnadvies in te schakelen. Onze verzekeringsmakelaars zoeken met u mee naar oplossingen om uw levensstandaard te behouden, want zoals u vast wel weet, ligt het wettelijk pensioen van zelfstandigen relatief laag. Lees verder en ontdek de oplossingen van Furnadvies in Veurne voor een comfortabeler pensioen als zelfstandige.

Wilt u hulp van een financieel adviseur?

Een vrij aanvullend pensioen als zelfstandige bij ons in Veurne

Onze verzekeringsmakelaars in Veurne bieden u verschillende oplossingen voor het lage wettelijke pensioen als zelfstandige. Een van de opties is een vrij aanvullend pensioen voor zelfstandigen (VAPZ). Een VAPZ is een soort levensverzekering met een gewaarborgd kapitaal en een gegarandeerde intrestvoet. Aangezien de bedragen van de verzekering aftrekbaar zijn, betaalt u minder belastingen en sociale bijdragen. De verzekering is beschikbaar voor zelfstandigen in hoofd- en bijberoep en hun meewerkende partners, maar even goed zelfstandige bedrijfsleiders van vennootschappen. Als zaakvoerder is er ook nog de optie om een individuele pensioentoezegging  (IPT) op te bouwen. Hierbij worden de premies betaald door de vennootschap en op de pensioengerechtigde leeftijd wordt het kapitaal rechtstreeks uitgekeerd aan de bedrijfsleider.

Ontwerp zonder titel (2).png

Stuur uw vragen gerust door

Als u nog verdere vragen heeft over de verschillende opties voor uw pensioen als zelfstandige, mag u die gerust stellen aan onze verzekeringsmakelaars in Veurne. U kunt tijdens de week langskomen op kantoor tussen 9u en 12u. Maak een afspraak via ons handige online contactformulier.

bottom of page