top of page

Beleggingsfondsen in Veurne

Onafhankelijke verzekeringsmakelaar

✔ Persoonlijk advies

✔ Vertrouwensrelatie op lange termijn

Wilt u graag meer weten over beleggingsfondsen en zoekt u een financieel adviseur in de buurt van Veurne? Bij Furnadvies zit u goed voor alles wat met beleggingen te maken heeft. Kom langs voor een gesprek, zodat onze verzekeringsmakelaars een risicoprofiel van u kunnen opstellen. Dat is een analyse waarin we uw risicobereidheid bepalen, wat uiteraard belangrijk is om de fondsen uit te kiezen. Lees snel verder en kom te weten hoe ons team in Veurne beleggingsfondsen voor u selecteert.

Wilt u hulp van een financieel adviseur?

Ontdek hoe wij beleggingsfondsen voor u selecteren in Veurne

Bij Furnadvies in Veurne selecteren we beleggingsfondsen voor u op basis van uw risicobereidheid. Er zijn namelijk verschillende beleggingsverzekeringen beschikbaar. Zo is er het type tak 21 waarbij u kunt rekenen op kapitaalgarantie en een gewaarborgde intrestvoet. Dat type houdt weinig risico in en u weet op voorhand met vrij veel zekerheid hoe hoog uw rendement zal zijn. Bij tak 21 kiezen we namelijk voor beleggingsfondsen met kapitaalgarantie, wat niet het geval is bij tak 23. Dat laatste type is meer risicovol, maar kan u ook meer opleveren.

Ontwerp zonder titel (2).png

Stel uw vragen

Als u nog verdere vragen heeft voor onze verzekeringsmakelaars in Veurne over de verschillende beleggingsfondsen, aarzel dan zeker niet om ze te stellen. Verder vragen over fiscale voordelen bij sparen en beleggen zijn ook welkom. Vul ons online contactformulier in om een afspraak te maken.

bottom of page