top of page

Fiscaal sparen Veurne

Onafhankelijke verzekeringsmakelaar

✔ Persoonlijk advies

✔ Vertrouwensrelatie op lange termijn

Een fiscaal voordeel bij het sparen is een interessante optie, die we met plezier voor u uiteenzetten bij Furnadvies in Veurne. U wist vast al dat men bij pensioensparen over een vastgelegde periode vaste bedragen betaalt, maar wist u ook dat u bij die stortingen profiteert van kapitaalbescherming? Naargelang van uw persoonlijke situatie als belastingplichtige kunt u genieten van veel fiscale voordelen wanneer u geld opzijzet om te sparen voor uw pensioen. Lees verder en ontdek er meer over.

Wilt u hulp van een financieel adviseur?

De voorwaarden om fiscaal te sparen in Veurne

Zowel particulieren als zelfstandigen zijn welkom bij Furnadvies in Veurne om fiscaal te sparen. Na een goed verhelderend gesprek geven we u advies op maat. Een spaarboekje levert vandaag de dag eigenlijk niets meer op. We raden u daarom aan om te beleggen. We bieden u verschillende spaarverzekeringen aan op basis van uw risicobereidheid. Met een verzekering van het type tak 21 geniet u bijvoorbeeld van kapitaalgarantie, maar bij het type tak 23 dan weer niet.

Ontwerp zonder titel (2).png

Kom een langs voor een gesprek

We nodigen u uit om eens langs te komen voor een goed gesprek. Op die manier kunnen onze verzekeringsmakelaars in Veurne een beter beeld krijgen van uw profiel en hoe u het best fiscaal kunt sparen. Onze kantoren zijn in de week open van 9u tot 12u en op andere momenten op afspraak. Bel ons om een datum vast te leggen of vul ons online contactformulier in.

bottom of page