top of page

Beleggingsverzekering type tak 21 in Veurne

Onafhankelijke verzekeringsmakelaar

✔ Persoonlijk advies

✔ Vertrouwensrelatie op lange termijn

Bent u uw verschillende beleggingsopties aan het overwegen en zoekt u een specialist die u meer kan vertellen over de verzekering types tak 21, tak 23 en tak 26 uit de omgeving van Veurne? Bij Furnadvies zit u goed voor gericht advies over sparen en beleggen. We zetten daarbij sterk in op een sterke en duurzame relatie met onze klanten.

Wilt u hulp van een financieel adviseur?

Wat houden de beleggingsverzekeringen tak 21, tak 23 en tak 26 exact in bij ons in Veurne?

Bij Furnadvies uit Veurne hebben we een uitgebreid gamma spaar- en beleggingsverzekeringen, van types tak 21, tak 23 en tak 26. Die bieden we aan tegen de beste voorwaarden. We leggen uit wat ze exact inhouden. Laten we beginnen met het type tak 21 dat u bij ons in Veurne kunt krijgen. Het is spaarverzekering is een spaarproduct op middellange termijn. Het geeft u zekerheid over uw spaargeld en uw opbrengst ervan. Er is namelijk altijd een gegarandeerde basisrente die indien nodig kan worden aangevuld met een jaarlijkse winstdeling. Kapitaalgarantie is hier een sleutelwoord. Tak 23 houdt al meer risico in en biedt geen kapitaalgarantie. Bij dat type wordt gebruik gemaakt van meerder fondsen, met risicoklassen van 1 tot 7. Het hogere risico kan resulteren in grotere winsten. Ten slotte is er nog het type tak 26. Dat type is bedoeld voor vennootschappen en kan zowel op lange als korte termijn.

Ontwerp zonder titel (2).png

Stel gerust verdere vragen over de verschillende beleggingsverzekeringen.

Aarzel zeker niet om contact met ons op te nemen als u graag nog een verduidelijking had gekregen van de verschillende types beleggingsverzekeringen. Onze verzekeringsmakelaars uit Veurne geven met plezier een verduidelijking over type tak 21. U kunt ons bereiken door te mailen naar info@furnadvies.be of te bellen naar 058/ 31 44 32.

bottom of page