Pensioenplan in Veurne

Onafhankelijke verzekeringsmakelaar

✔ Persoonlijk advies

✔ Vertrouwensrelatie op lange termijn

Gun uzelf gemoedrust en kies ervoor om een pensioenplan te laten opstellen bij Furnadvies in Veurne. Met een goed plan verzekert u uw financiële toekmost en hoeft u niet in paniek te slaan in het geval dat er ooit iets niet helemaal loopt als gepland. Met pensioensparen kunt u niet vroeg genoeg beginnen. Lees snel verder en ontdek hoe we u in Veurne kunnen helpen met een pensioenplan op maat.

Wilt u hulp van een financieel adviseur?

Laat zo snel mogelijk een pensioenplan opstellen bij ons in Veurne

We krijgen vaak de vraag wanneer men het best begint met pensioensparen. Onze  verzekeringsmakelaars in Veurne geven altijd hetzelfde antwoord: nu. Als u tussen de 18 en 64 bent, kunt u eigenlijk meteen een contract afsluiten. Het voordeel van een pensioenplan bij ons in Veurne is dat u profiteert van kapitaalbescherming bij al uw stortingen. Dat fiscale voordeel in uw pensioenplan is uiteraard mooi meegenomen. 

Stel al uw vragen

Bij Furnadvies in Veurne bent u tijdens de week welkom met al uw vragen over een pensioenplan tussen 9u en 12u. We staan vooral bekend om onze uitgebreide kennis van verzekeringen, dus stel gerust vragen over een specifieke verzekering, zoals een spaarverzekering. Met ons online contactformulier kunt u ons snel bereiken.

Ontwerp zonder titel (2).png

Bel ons gerust

Mocht u nog vragen hebben, dan beantwoordt onze financieel adviseur in Veurne die met plezier. Aarzel niet om contact met ons op te nemen. U kunt ons bereiken door te mailen naar info@furnadvies.be of te bellen naar 058/ 31 44 32. Onze financieel consultant ontvangt u ook met plezier op kantoor in Veurne tussen 9u en 12u of op afspraak.