top of page

Spaarverzekering in Veurne

Onafhankelijke verzekeringsmakelaar

✔ Persoonlijk advies

✔ Vertrouwensrelatie op lange termijn

Wilt u graag een spaarverzekering op maat en bent u op zoek naar een specialist in de buurt van Veurne om de beste keuze te maken? Bij Furnadvies zit u goed voor alle zaken met betrekking tot verzekeringen en sparen en beleggen. We zetten sterk in op een duurzame samenwerking met onze klanten en zoeken steeds naar de beste oplossing voor hun situatie. Lees verder en kom meer te weten over de verschillende types van spaarverzekering die we u aanbieden.

Wilt u hulp van een financieel adviseur?

We vinden de ideale spaarverzekering voor u in Veurne

Mensen gaan vandaag de dag steeds vaker op zoek naar een alternatief voor hun spaarboekje, en terecht! Maak gerust een afspraak om eens langs te komen bij ons in Veurne voor advies over beleggen en om een spaarverzekering op maat te vinden. We zullen alvast een algemeen idee geven van de verschillende opties. Zo is er de tak 21-optie waarbij u kunt rekenen op een kapitaalverzekering. Dat betekent dat het type verzekering niet zoveel risico inhoudt en u in principe meteen weet hoeveel het u zal opleveren. Een tweede optie is het type tak 23, waarbij u zelf kiest hoeveel risico u neemt. Belangrijk om te weten is dat het type tak 23 geen kapitaalverzekering biedt. Dat verhoogde risico kan u wel meer opleveren. Als u als vennootschap wilt beleggen, kiest u bij ons in Veurne het best voor een spaarverzekering van het type tak 26.

Ontwerp zonder titel (2).png

Bel ons voor meer uitleg

Bij Furnadvies in Veurne zit u niet alleen goed voor een spaarverzekering, maar ook voor het opmaken van een pensioenplan en fiscale optimalisatie. Aarzel niet om een van onze verzekeringsmakelaars op te bellen voor verdere vragen. Contacteer ons door te bellen naar 058/ 31 44 32 of te mailen naar info@furnadvies.be.

bottom of page