top of page

Fiscaal pensioensparen Veurne

Onafhankelijke verzekeringsmakelaar

✔ Persoonlijk advies

✔ Vertrouwensrelatie op lange termijn

Als u wilt genieten van een fiscaal voordeel bij het pensioensparen dan helpen we u graag op weg bij Furnadvies in Veurne. Na een verhelderend gesprek maken we een analyse van uw financiële situatie. Op basis van die analyse maken een pensioenplan op. Lees verder en kom nog meer te weten over fiscaal pensioensparen bij ons in Veurne.

Wilt u hulp van een financieel adviseur?

Geniet van een fiscaal voordeel bij het pensioensparen bij ons in Veurne

We gaan wat dieper in op het fiscaal voordeel waarvan u kunt profiteren als u kiest voor Furnadvies in Veurne voor pensioensparen. U weet vast dat u bij pensioensparen doorgaans elke maand (of andere vaste tijdsperiode) een bepaald bedrag stort. Die stortingen zijn volledig beschermd en u ontvangt een vaste rente per storting. U kunt eigenlijk nooit vroeg genoeg beginnen aan pensioensparen. Aarzel dus niet om een van onze financieel consultants te contacteren. Ze helpen u met plezier een concreet vermogensplan en pensioenplan uit te werken.

Ontwerp zonder titel (2).png

Bel ons gerust voor persoonlijk advies

Als u nog verdere vragen heeft over het fiscaal voordeel van pensioensparen bij ons in Veurne, of over andere zaken als een IPT, kunt u die uiteraard steeds stellen. Zowel particulieren als zelfstandigen kunnen bij ons terecht. Maak een afspraak door te bellen naar 058/ 31 44 32 of door een e-mail te sturen naar info@furnadvies.be.  

bottom of page