top of page

Successieplanning in Veurne

Onafhankelijke verzekeringsmakelaar

✔ Persoonlijk advies

✔ Vertrouwensrelatie op lange termijn

Laat u niet verrassen door een hoge erfbelasting en begin op tijd aan successieplanning bij Furnadvies in Veurne. Onze financieel adviseurs kunnen zeer gericht te werk gaan. Die expertise is essentieel, want een successie kan erg complex zijn. Lees snel verder als u meer te weten wilt komen over successieplanning bij ons in Veurne.

Wilt u hulp van een financieel adviseur?

Successieplanning op maat bij ons in Veurne

We vragen onze klanten om eerst eens langs te komen in Veurne voor een verkennend gesprek, want zo kunnen onze consultants een analyse maken om uw successieplanning veel gerichter op te stellen. Elke gezinssituatie is anders en daarom is het belangrijk dat we een duidelijk beeld hebben. Als u tijdig begint aan successieplanning, kunt u uw erfgenamen erg veel onnodige stress ontnemen. Bij Furnadvies in Veurne zit u niet alleen goed voor successieplanning, maar ook voor een pensioenplan op maat. We geven u ook met plezier advies over sparen en beleggen.

Ontwerp zonder titel (2).png

Aarzel niet om vragen te stellen

Als u nog verdere vragen heeft over successieplanning, mag u die uiteraard stellen aan onze verzekeringsmakelaars.  Aarzel vooral niet om een van onze consultants op te bellen. Contacteer ons door te bellen naar 058/ 31 44 32 of te mailen naar info@furnadvies.be.

bottom of page