Successieplanning in Veurne

Onafhankelijke verzekeringsmakelaar

✔ Persoonlijk advies

✔ Vertrouwensrelatie op lange termijn

Laat u niet verrassen door een hoge erfbelasting en begin op tijd aan successieplanning bij Furnadvies in Veurne. Onze financieel adviseurs kunnen zeer gericht te werk gaan. Die expertise is essentieel, want een successie kan erg complex zijn. Lees snel verder als u meer te weten wilt komen over successieplanning bij ons in Veurne.

Wilt u hulp van een financieel adviseur?

Successieplanning op maat bij ons in Veurne

We vragen onze klanten om eerst eens langs te komen in Veurne voor een verkennend gesprek, want zo kunnen onze consultants een analyse maken om uw successieplanning veel gerichter op te stellen. Elke gezinssituatie is anders en daarom is het belangrijk dat we een duidelijk beeld hebben. Als u tijdig begint aan successieplanning, kunt u uw erfgenamen erg veel onnodige stress ontnemen. Bij Furnadvies in Veurne zit u niet alleen goed voor successieplanning, maar ook voor een pensioenplan op maat. We geven u ook met plezier advies over sparen en beleggen.

Aarzel niet om vragen te stellen

Als u nog verdere vragen heeft over successieplanning, mag u die uiteraard stellen aan onze verzekeringsmakelaars.  Aarzel vooral niet om een van onze consultants op te bellen. Contacteer ons door te bellen naar 058/ 31 44 32 of te mailen naar info@furnadvies.be.

Ontwerp zonder titel (2).png

Bel ons gerust

Mocht u nog vragen hebben, dan beantwoordt onze financieel adviseur in Veurne die met plezier. Aarzel niet om contact met ons op te nemen. U kunt ons bereiken door te mailen naar info@furnadvies.be of te bellen naar 058/ 31 44 32. Onze financieel consultant ontvangt u ook met plezier op kantoor in Veurne tussen 9u en 12u of op afspraak.