top of page

Financieel adviseur in Veurne

Onafhankelijke verzekeringsmakelaar

✔ Persoonlijk advies

✔ Vertrouwensrelatie op lange termijn

Zoekt u een financieel adviseur in de buurt van Veurne die u kan helpen bij het opstellen van een vermogensplan? Bij Furnadvies zit u zeker goed. Of u nu meer gemoedsgerustheid wilt over uw financiële toekomst of net uw eerste stappen wilt zetten als belegger, onze financieel consultant in Veurne helpt u met plezier verder.

Wilt u hulp van een financieel adviseur?

Dit kan een financieel adviseur voor u doen bij ons in Veurne

Een financieel consultant van Furnadvies uit Veurne kan u als adviseur met verschillende zaken helpen. U krijgt raad op maat over sparen en beleggen. Indien gewenst, kan hij eventueel een spaarplan voor u opstellen. Daarbij overlopen we ook alle beleggingsopties, want zoals u wellicht wel weet, levert uw spaarboekje tegenwoordig niets meer op. Naargelang de zekerheid die u wilt, kiest een financieel consultant bij ons in Veurne de geschikte beleggingsfondsen voor u.

Advies voor zelfstandigen en vennootschappen

De regeling voor zelfstandigen en vennootschappen is vaak anders en meestal iets complexer. Onze financieel adviseur in Veurne heeft gelukkig alle nodige expertise om u verder te helpen. Zo kunt u bij ons terecht om uw pensioen als zelfstandige volledig uiteen te zetten. Een goed plan heeft uiteraard een zeer positieve impact op uw gemoedsrust. Ook vennootschappen kunnen rekenen op advies op maat.

Ontwerp zonder titel (2).png

Bel ons gerust

Mocht u nog vragen hebben, dan beantwoordt onze financieel adviseur in Veurne die met plezier. Aarzel niet om contact met ons op te nemen. U kunt ons bereiken door te mailen naar info@furnadvies.be of te bellen naar 058/ 31 44 32. Onze financieel consultant ontvangt u ook met plezier op kantoor in Veurne tussen 9u en 12u of op afspraak.

Contact

Bedankt voor de inzending!

bottom of page