top of page

Uw vrij aanvullend pensioen als zelfstandige in Veurne

Onafhankelijke verzekeringsmakelaar

✔ Persoonlijk advies

✔ Vertrouwensrelatie op lange termijn

Als u op zoek bent naar een oplossing voor uw pensioen als zelfstandige, dan is een vrij aanvullend pensioen voor zelfstandigen (VAPZ) bij Furnadvies in Veurne een zeer interessante optie. Het is een levensverzekering die een gewaarborgd kapitaal biedt. Verder is er ook een gegarandeerde intrestvoet. De verzekering is beschikbaar voor zelfstandigen in hoofd- en bijberoep, maar ook voor hun meewerkende partners en hoofden van vennootschappen. Lees verder en ontdek hoe we u in Veurne kunnen verder helpen met een vrij aanvullend pensioen voor zelfstandigen.

Wilt u hulp van een financieel adviseur?

Het voordeel van een vrij aanvullend pensioen voor zelfstandigen bij ons in Veurne

Als u bij Furnadvies in Veurne kiest voor een vrij aanvullend pensioen voor zelfstandigen kunt u profiteren van een groot voordeel, want de bedragen die u betaalt voor een VAPZ zijn aftrekbaar van uw beroepsinkomen. Bijgevolg kunt u dus veel besparen op belastingen en sociale bijdragen. Bij Furnadvies zit u ook goed voor advies over sparen met een fiscale voordelen als zelfstandige. Kom eens langs voor een gesprek. Op die manier kunnen we een analyse maken van uw profiel en een oplossing op maat bieden.

Ontwerp zonder titel (2).png

Stel ons gerust vragen

Onze financieel adviseurs zijn steeds beschikbaar voor verdere vragen over het vrij aanvullend pensioen voor zelfstandigen, want de werking van het VAPZ is best complexe materie. U kunt tijdens de week langskomen op kantoor tussen 9u en 12u. Ook op andere uren zijn we beschikbaar, maar alleen op afspraak. Leg een datum vast via ons handige online contactformulier, zodat we u in Veurne alles kunnen vertellen over het VAPZ.

bottom of page