top of page

Beleggingsverzekering in Veurne

Onafhankelijke verzekeringsmakelaar

✔ Persoonlijk advies

✔ Vertrouwensrelatie op lange termijn

Bent u benieuwd naar de wereld van beleggingen en zoekt u een financieel expert om een beleggingsrekening bij af te sluiten in de buurt van Veurne? Bij Furnadvies zult u die experten vinden. We zetten sterk in op een duurzame relatie met onze klanten. Kortom, bij ons vindt u een luisterend oor. Lees verder en ontdek hoe we in Veurne te werk gaan om de ideale beleggingsverzekering voor u te vinden.

Wilt u hulp van een financieel adviseur?

Kies een beleggingsverzekering op maat bij ons in Veurne

Bij Furnadvies in Veurne helpen we u aan een beleggingsverzekering op maat. De eerste stap in dat proces is een verkennend gesprek. Na dat gesprek maken we een analyse waarbij we een inventaris maken van al uw roerende en onroerende goederen. We stellen een risicoprofiel van u op en op basis daarvan presenteren we de geschikte beleggingsverzekering voor u. Zo heeft u de keuze tussen verzekeringen van de types tak 21 en 23, en als vennootschap ook tak 26. Type tak 21 houdt het minste risico in en in het type tak 23 kunt zelf kiezen hoever u wilt gaan. Wat u ook kiest, we geven u advies om het hoogst haalbare rendement te bekomen.

Ontwerp zonder titel (2).png

Stel ons gerust vragen

Als u nog vragen heeft over een bepaald type beleggingsverzekering voor onze verzekeringsmakelaars in Veurne, mag u die uiteraard altijd stellen. We geven ook met plezier extra informatie over onze andere diensten zoals pensioensparen met een fiscaal voordeel. Vul ons contactformulier in om een datum voor een afspraak vast te leggen.

bottom of page