Beleggingsadvies in Veurne

Onafhankelijke verzekeringsmakelaar

✔ Persoonlijk advies

✔ Vertrouwensrelatie op lange termijn

Bent u op zoek naar een specialist die u beleggingsadvies kan geven in de buurt van Veurne? Onze verzekeringsmakelaars vinden zonder enige twijfel de beste optie voor u. Bij Furnadvies in Veurne kunt u namelijk terecht voor verschillende soorten beleggingen van de types tak 21, tak 23 en tak 26. Lees verder en ontdek wat die types precies inhouden. Er zit ongetwijfeld een optie bij die ideaal is voor u.

Wilt u hulp van een financieel adviseur?

Beleggingsadvies op maat in Veurne

Onze verzekeringsmakelaars in Veurne staan steeds voor u klaar met beleggingsadvies op maat en vertellen u graag meer over de verschillende types verzekeringen voor beleggingen. Die beleggingsverzekeringen verschillen vooral qua risico die ze inhouden. Zo zal u bij Furnadvies in Veurne te horen krijgen dat beleggingen van het type tak 21 weinig risico’s inhouden. U krijgt bij die middellange verzekering namelijk kapitaalgarantie. Een beleggingsverzekering van het type tak 23 is dan weer meer risicovol, maar kan u ook meer opleveren. Ten slotte, is er nog een beleggingsverzekering van het type 26. Dat soort beleggingen kunt u bij Furnadvies in Veurne alleen krijgen als vennootschap. Voor beleggingsadvies, maar ook voor vermogensadvies of het uitwerken van een pensioenplan bent u altijd welkom op ons kantoor in Veurne.

Ontwerp zonder titel (2).png

Stel ons al uw vragen over sparen en beleggen

Als u langskomt voor beleggingsadvies, geven onze verzekeringsmakelaars in Veurne u met plezier meer uitleg over de verschillende soorten beleggingen en beleggingsfondsen. Maak een afspraak door te bellen naar 058/ 31 44 32 of door een e-mail te sturen naar info@furnadvies.be.

Bel ons gerust

Mocht u nog vragen hebben, dan beantwoordt onze financieel adviseur in Veurne die met plezier. Aarzel niet om contact met ons op te nemen. U kunt ons bereiken door te mailen naar info@furnadvies.be of te bellen naar 058/ 31 44 32. Onze financieel consultant ontvangt u ook met plezier op kantoor in Veurne tussen 9u en 12u of op afspraak.