top of page

Beleggingsverzekering type tak 23 in Veurne

Onafhankelijke verzekeringsmakelaar

✔ Persoonlijk advies

✔ Vertrouwensrelatie op lange termijn

Bent u op zoek naar de ideale beleggingsoptie en wilt u werken met een specialist die u meer kan vertellen over de verzekeringsvormen tak 21, tak 23 en tak 26 in de regio Veurne? Bij Furnadvies geven wij u concrete tips over sparen en beleggen. Een goede persoonlijke relatie vinden wij essentieel en wij geloven dan ook sterk in een langdurige vertrouwensrelatie met onze klanten.

Wilt u hulp van een financieel adviseur?

Ontdek het verschil tussen de types tak 21, tak 23 en tak 26 bij ons in Veurne

Kom gerust eens langs bij ons in Veurne, dan geven we u met plezier meer uitleg over het verschil tussen de beleggingsverzekeringen tak 21, tak 23 en tak 26. We zullen u toch al vast een korte samenvatting geven. Het verschil zit vooral in het risico dat u neemt. Zo zal een van onze verzekeringsmakelaars uit Veurne u vertellen dat het type tak 21 u kapitaalgarantie biedt en het type tak 23 net niet. Dat laatste type houdt meer risico in, maar kan we resulteren in een hogere winst. Het type tak 26 is dan weer enkel relevant voor vennootschappen.

Ontwerp zonder titel (2).png

Vraag ons om advies op maat

We geven u met plezier concrete tips en persoonlijk beleggingsadvies. Aarzel ook niet om ons kantoor in Veurne te contacteren met verdere vragen over de beleggingsverzekeringen tak 21, tak 23 en tak 26. U kunt contact met ons opnemen door te mailen naar info@furnadvies.be of te bellen naar 058/ 31 44 32.

bottom of page