top of page

Fiscale optimalisatie in Veurne

Onafhankelijke verzekeringsmakelaar

✔ Persoonlijk advies

✔ Vertrouwensrelatie op lange termijn

Beschikt u over een aanzienlijk vermogen en bent u op zoek naar een specialist voor de fiscale optimalisatie ervan in de buurt van Veurne? Bij Furnadvies zit u goed voor analyse en planning met betrekking tot uw financiële situatie. Lees verder en ontdek hoe onze verzekeringsmakelaars in Veurne uw inkomen kunnen beschermen met een fiscale optimalisatie.

Wilt u hulp van een financieel adviseur?

Hoe we u helpen met fiscale optimalisatie in Veurne

Bij Furnadvies in Veurne kijken we bij een fiscale optimalisatie naar uw totale gezinsinkomen. Op die manier wordt onder andere berekend of uw gezin tegen een financieel stootje zouden kunnen, bijvoorbeeld in het geval iemand van uw gezin ernstig ziek wordt of u betrokken geraakt in een ongeval. Het spreekt voor zich dat hier een uitgebreide analyse aan voorafgaat. Wij zorgen ervoor dat u op beide oren kunt slapen door de opbouw en het beheer van uw vermogen verder te structureren. Op basis van uw risicobereidheid maken we een vermogensplan en zoeken wij een evenwicht tussen kortetermijn- en langetermijndoelstellingen.

Ontwerp zonder titel (2).png

Neem eenvoudig contact met ons op

Bij Furnadvies in Veurne bent u voor fiscale optimalisatie zowel welkom als particulier, als zelfstandige. Mocht u nog verdere vragen hebben over onze optimalisatie of andere diensten, zoals het verlagen van erfbelasting, dan mag u die uiteraard stellen. U kunt eenvoudig contact opnemen met onze verzekeringsmakelaars via het online contactformulier.

bottom of page