Vermogensplan in Veurne

Onafhankelijke verzekeringsmakelaar

✔ Persoonlijk advies

✔ Vertrouwensrelatie op lange termijn

Laat een vermogensplan opstellen bij Furnadvies in Veurne om uw persoonlijke financiële toekomst in kaart te brengen. Als u langskomt op kantoor, beginnen we met het maken van een inventaris van al uw roerend en onroerende goederen. Indien gewenst kunnen we u daarna een beeld geven van uw totaalvermogen. Ontdek hoe een vermogensplanning bij ons in Veurne u gemoedsrust kan bezorgen.

Wilt u hulp van een financieel adviseur?

De verschillende aspecten van uw vermogensplan bij ons in Veurne

Een vermogensplanning bezorgt u gemoedsrust, want het vermogensplan zet uw financiële toekomst uiteen. In het plan nemen we zowel kortetermijn- als langetermijndoelstellingen op. Een belangrijk aspect van een vermogensplanning bij Furnadvies in Veurne is de optimalisatie van uw vermogen. Die optimalisatie van uw vermogen kan op verschillende manieren. Enkele interessante opties bij ons zijn het opstellen van een successieplanning en een pensioenplan. Op deze website kunt u nog meer lezen over een analyse en planning bij Furnadvies. Bij ons kunt u ook terecht voor beleggingen. We houden bij ons beleggingsadvies uiteraard rekenen met het risico dat u wilt nemen. Als u liever op veilig speelt, houden we daar rekening mee en kiezen we geschikte beleggingsfondsen. Als u graag beleggingsopties wilt opnemen in uw vermogensplan, helpen we u met plezier verder op kantoor in Veurne.

Ontwerp zonder titel (2).png

Kom langs voor een gesprek

Voor onze verzekeringsmakelaars in Veurne is een goed verkennend gesprek essentieel bij het opstellen van een vermogensplanning. Mocht u nog vragen hebben over het opstellen van een vermogensplan, of een andere service als pensioensparen, dan zullen onze verzekeringsmakelaars in Veurne die ook met plezier beantwoorden. Bereik ons snel via ons contactformulier.

Bel ons gerust

Mocht u nog vragen hebben, dan beantwoordt onze financieel adviseur in Veurne die met plezier. Aarzel niet om contact met ons op te nemen. U kunt ons bereiken door te mailen naar info@furnadvies.be of te bellen naar 058/ 31 44 32. Onze financieel consultant ontvangt u ook met plezier op kantoor in Veurne tussen 9u en 12u of op afspraak.

Contact

Bedankt voor de inzending!