top of page

Uw erfbelasting verlagen in Veurne

Onafhankelijke verzekeringsmakelaar

✔ Persoonlijk advies

✔ Vertrouwensrelatie op lange termijn

Uw erfbelasting verlagen is erg complex en daarom is het geen slecht idee om een van onze financieel consultants in Veurne in te schakelen. Bij Furnadvies zult u een luisterend oor vinden en mensen die zich inzetten om uw specifieke wensen te vervullen. Lees verder en ontdek hoe we in Veurne te werk gaan om uw erfbelasting te verlagen.

Wilt u hulp van een financieel adviseur?

Denk aan uw naasten en laat uw erfbelasting verlagen door onze specialisten in Veurne

Als u aan het rentenieren bent en u toekomstgericht en pragmatisch ingesteld bent, is het geen slecht idee om ons in te schakelen. Onze financieel adviseurs in Veurne denken met u mee om uw erfbelasting te verlagen. Dat kan bijvoorbeeld door een deel van uw vermogen over te dragen. We luisteren natuurlijk eerst naar uw persoonlijke doelstellingen en passen het vermogensplan erop aan. U kunt ook bij ons terecht om een successieplanning op te stellen. Als het tijd is om uw bedrijf door te geven aan uw kinderen of andere naasten is het uiteraard een groot voordeel als u al een plan uitgewerkt heeft.

Ontwerp zonder titel (2).png

Leg een datum vast voor een afspraak

Bij ons in Veurne zijn zowel particulieren als zelfstandigen welkom voor advies over het verlagen van hun erfbelasting. U kunt langskomen op de kantoren tussen 9u en 12u in de werkweek of op andere momenten, maar dan wel op afspraak. Leg snel een datum vast via ons online contactformulier.

bottom of page