top of page

Geld beleggen in Veurne

Onafhankelijke verzekeringsmakelaar

✔ Persoonlijk advies

✔ Vertrouwensrelatie op lange termijn

Wilt u graag uw geld beleggen en bent u op zoek naar een betrouwbare verzekeringsmakelaar in de buurt van Veurne? Onze verzekeringsmakelaars staan voor u klaar met beleggingsadvies op maat. Lees snel verder en ontdek welke mogelijkheden Furnadvies uit Veurne u biedt om u geld te beleggen.

Wilt u hulp van een financieel adviseur?

Slim uw geld beleggen bij ons in Veurne

Het is op zich al zeer positief dat u op zoek bent naar een specialist in Veurne om uw geld te beleggen, want dat betekent hoogstwaarschijnlijk dat u weet dat uw spaarboekje u zo goed als niets meer oplevert. Beleggingen kunnen zonder voorkennis echter nogal overweldigend zijn. Kom daarom gerust eens langs bij ons in Veurne, dan krijgt u advies op maat over het beleggen van uw geld. Of u nu graag risico’s neemt of niet, we vinden zonder enige twijfel een beleggingsverzekering die perfect bij u past. Nadert u de pensioensleeftijd en wilt u graag wat meer weten over pensioensparen? Dan zit u ook goed bij Furnadvies.

Ontwerp zonder titel (2).png

Maak een afspraak

Onze verzekeringsmakelaars in Veurne staan steeds voor u klaar om al uw vragen rond het beleggen van geld te beantwoorden. Als zelfstandige of vennootschap kunt ook bij ons terecht. U kunt ons eenvoudig contacteren door ons online contactformulier in te vullen. In de week bent u welkom op kantoor tussen 9u en 12u, of op afspraak en op zaterdag alleen op afspraak.

bottom of page