top of page

Pensioensparen in Veurne

Onafhankelijke verzekeringsmakelaar

✔ Persoonlijk advies

✔ Vertrouwensrelatie op lange termijn

Bent u op zoek naar een professioneel financieel adviseur die u meer kan vertellen over pensioensparen in de buurt van Veurne? De verzekeringsmakelaars van Furnadvies helpen u met plezier verder. Profiteer van onze jarenlange ervaring en krijg advies op maat. Lees verder en ontdek alles over pensioensparen bij ons in Veurne.

Wilt u hulp van een financieel adviseur?

Begin vroeg genoeg met pensioensparen bij ons in Veurne

Als u tussen de 18 en 64 bent, kunt u bij ons in Veurne terecht voor pensioensparen. We gaan te werk met een pensioenverzekering. Op die manier kunnen we u een aanvullend pensioen garanderen. Ook als zelfstandige kunt u bij ons terecht voor een aanvullend pensioen. In dat geval gaat het om een VAPZ. Met een tak 21-verzekering is uw gestorte kapitaal volledig beschermd. Bij elke storting kunt u bovendien rekenen op een gewaarborgde rentevoet. Pensioensparen is een vorm van langetermijnsparen die u veel gemoedsrust kan geven.

Ontwerp zonder titel (2).png

Bel ons gerust om een afspraak te maken

We geven u op ons kantoor niet alleen advies over pensioensparen, maar kunnen indien gewenst ook een pensioenplan voor u opmaken om uw financiële toekomst tot in de puntjes uit te stippelen. Als u nog verdere vragen heeft, zullen onze verzekeringsmakelaars die met plezier beantwoorden. Gebruik ons online contactformulier om ons snel te bereiken.

bottom of page