top of page

IPT in Veurne

Onafhankelijke verzekeringsmakelaar

✔ Persoonlijk advies

✔ Vertrouwensrelatie op lange termijn

Wilt u graag meer te weten komen over een IPT en bent u op zoek naar een verzekeringsmakelaar in de buurt van Veurne die een heldere uitleg kan geven? Kies dan voor Furnadvies. Onze experten zoeken de beste oplossing voor u en zijn op de hoogte van de recentste wetten. Lees verder als u meer te weten wilt komen over een IPT bij ons in Veurne.

Wilt u hulp van een financieel adviseur?

Wat is een IPT en wat kunnen we voor u doen in Veurne?

Een IPT, of een individuele pensioentoezegging, is een soort levensverzekering die een aanvullend pensioen voorziet. Een IPT kunt u bij ons in Veurne zowel krijgen als zelfstandige of werknemer. Een IPT is vergelijkbaar met een groepsverzekering, maar er is geen verplichte toetreding. Verder kan een IPT ook afgesloten worden als enkele zelfstandige bedrijfsleider. Bij Furnadvies zit u ook goed voor advies over een vrij aanvullend pensioen (VAPZ). Een VAPZ is een fiscaal aftrekbare levensverzekering die gekenmerkt wordt door een gewaarborgd kapitaal en een gegarandeerde intrestvoet. Zowel zelfstandigen in hoofdberoep en bijberoep, alsook hun meewerkende partners, en zelfstandige bedrijfsleiders komen in aanmerking voor dat type verzekering.

Ontwerp zonder titel (2).png

Stel ons gerust vragen

Onze verzekeringsmakelaars in Veurne staan steeds voor u klaar om uw vragen over een IPT te beantwoorden. Laat ons dus zeker weten als u nog een verheldering van de verzekering wenst. We bieden verder ook fiscale optimalisatie aan. Aarzel niet om ons te contacteren door te bellen naar 058/ 31 44 32 of door een e-mail te sturen naar info@furnadvies.be.

bottom of page