top of page

Een beleggingsverzekering type tak 26 in Veurne

Onafhankelijke verzekeringsmakelaar

✔ Persoonlijk advies

✔ Vertrouwensrelatie op lange termijn

Als u graag wilt beleggen met uw vennootschap, dan is een beleggingsverzekering van het type tak 26 bij ons in Veurne zeker geen slecht idee. Bij de verzekeringsmakelaars van Furnadvies kunt u namelijk terecht voor advies over beleggen. Tijdens een goed gesprek op het kantoor in Veurne worden de verschillen uitgelegd tussen tak 21, tak 23 en tak 26. Daarbij luisteren we steeds aandachtig naar de specifieke noden van onze klanten. Lees verder  om al een algemeen idee te krijgen.

Wilt u hulp van een financieel adviseur?

Vennootschappen kiezen het best een beleggingsverzekering van het type tak 26 bij ons in Veurne

De regelingen voor vennootschappen zijn vaak nogal complex. Als u wilt beleggen en wat verduidelijking wenst over de verschillende beleggingsverzekeringen tak 21, tak 23 en tak 26, maak dan zeker een afspraak om eens langs te komen op ons kantoor in Veurne. We geven toch al snel wat meer info over tak 26. Dat type is exclusief voor vennootschappen bedoeld, want geen premietaks moet betaald worden bij aanvang. Het gaat om een belegging met zekerheid op korte of middellange termijn. Verder is er een gewaarborgde basisrente, die potentieel verhoogd kan worden met een jaarlijkse winstdeelname.

Ontwerp zonder titel (2).png

Maak een afspraak

Als u graag nog meer informatie had gekregen over het type tak 26 of over de types tak 21 en tak 23, maak dan zeker een afspraak om eens langs te komen op ons kantoor in Veurne. U kunt ook bij ons terecht voor andere diensten zoals het verlagen van erfbelasting en pensioenplannen. U kunt contact met ons opnemen door te bellen naar 058/ 31 44 32 of te mailen naar info@furnadvies.be.

bottom of page