top of page

Vermogensadvies in Veurne

Onafhankelijke verzekeringsmakelaar

✔ Persoonlijk advies

✔ Vertrouwensrelatie op lange termijn

Voor vermogensadvies in de buurt van Veurne moet u bij Furnadvies zijn. Onze verzekeringsmakelaars staan voor u klaar met jarenlange ervaring en vinden ongetwijfeld een oplossing op maat. Lees verder en ontdek hoe we u in Veurne verder kunnen helpen met vermogensadvies.

Wilt u hulp van een financieel adviseur?

Vermogensadvies op maat in Veurne

Het is in deze tijden vaak moeilijk om te weten wat u het best met u geld kunt doen. Sparen levert u bijvoorbeeld niets meer op. Onze verzekeringsmakelaars in Veurne helpen u graag verder met vermogensadvies op maat. Zo geven we, indien gewenst, beleggingsadvies, waarbij we de verschillende types (tak 21, tak 23 en tak 26) volledig uit de doeken doen. De beleggingsverzekeringen verschillen naargelang de zekerheid die u wenst. Ook daarin zitten nog niveauverschillen. Kom zeker eens langs in Veurne voor vermogensadvies. Ook als zelfstandige of vennootschap bent u welkom.

Ontwerp zonder titel (2).png

Aarzel niet om ons vragen te stellen

Als u nog vragen heeft over vermogensadvies, geld beleggen of een van onze andere services, dan staan onze verzekeringsmakelaars in Veurne steeds voor u klaar om ze te beantwoorden. Aarzel dus zeker niet om contact op te nemen. U kunt ons bereiken door te mailen naar info@furnadvies.be of te bellen naar 058/ 31 44 32.

Contact

Bedankt voor de inzending!

bottom of page