top of page

Spaarplan in Veurne

Onafhankelijke verzekeringsmakelaar

✔ Persoonlijk advies

✔ Vertrouwensrelatie op lange termijn

Als u graag een spaarplan wilt laten opstellen door een professioneel financieel consultant of graag wat meer wilt weten over periodiek sparen, zit u goed bij Furnadvies in Veurne. Met een goed spaarplan verzekert u uw toekomst en neemt u bijgevolg een hoop stress weg. Lees verder en ontdek waarom een spaarplan bij ons in Veurne een goed idee is.

Wilt u hulp van een financieel adviseur?

Een spaarplan en periodiek sparen bij ons in Veurne

Bij Furnadvies in Veurne stellen we een spaarplan op maat op. Met pensioensparen kunt u eigenlijk niet vroeg genoeg beginnen. Iedereen tussen de 18 en 64 kan bij ons in Veurne terecht voor een spaarplan op korte of lange termijn, met eventueel periodiek vrij sparen. Dat laatste houdt wel geen belastingvermindering in. Met periodiek vrij sparen kunt u een extra aanvullend pensioen opbouwen. Zelfstandigen kunnen ook bij ons in Veurne terecht voor een spaarplan, met de optie om een VAPZ te nemen. Bij Furnadvies vindt u verschillende spaarverzekeringen. Ze variëren op basis van hun kapitaalgarantie en het risico dat u wenst te nemen. Wilt u graag wat meer risico’s nemen met uw spaarplan bij ons in Veurne, dan haalt u daar mogelijk ook meer winst uit.

Ontwerp zonder titel (2).png

Neem contact met ons op voor verdere vragen

Bij Furnadvies zit u goed voor een spaarplan op maat, maar even goed voor advies over periodiek sparen en beleggen. Mocht u nog verdere vragen over de verschillende verzekeringen die we aanbieden, mag u ons uiteraard altijd contacteren. Dat kan snel en eenvoudig via het online contactformulier. In de werkweek kunt ook altijd langskomen tussen 9u en 12u op ons kantoor in Veurne.

bottom of page